Elämä on pehmeämpää villasukat jalassa.

Elämä on pehmeämpää villasukat jalassa.

maanantai 4. heinäkuuta 2016

Alpakkasäärystimiä

Kuten jo jossain aiemmassa postauksessa mainitsin, rakastan Dropsin Alpaca -lankaa. Se on aivan ihanan pehmeää, sekä samaan aikaan ohutta ja lämmintä.

Tässä taannoin kyselin Facebookissa, keksisikö joku minulle tekemistä. Olin onnistunut järjestämään itseni sellaiseen tilanteeseen, ettei minulla ollut yhtään neuletta kesken sillä hetkellä. No, eräs kaverini sitten pyysi tekemään säärystimet. Käskin hänen seikkailla Garnstudion sivuilla, ja etsiä sieltä mieleisensä mallin. Hän päätyi tähän.


Väriksi valikoitui vaaleanharmaa. Tässä tosiaan on Alpaca-lanka kaksinkertaisena, joten lopputulos on aivan unelmanpehmeä ja ihanan lämmin. Nämä olivat myös erittäin joutuisat tehdä: ei mennyt kuin pari iltaa television ääressä sairastaessa, ja ne olivat valmiit!

Viime kesänä sitten eräs ystäväni tuli sanoneeksi, että hänellä ei ole säärystimiä, ja tarve sellaisille olisi suuri. Minähän tartuin syöttiin heti, ja tein hänelle samalla ohjeella omat. Tässä kokeilin tosin sitä, että laitoin kahta eri väristä Alpacaa päällekäin. Lopputulos näyttää ihan sammalelta!


Tuo valepalmikko on kuviona ihanan helppo ja nopea tehdä, mutta näyttää hienostuneelta. Tämä malli ja tuo lanka ovat niin ihanat, että saatan joutua palaamaan tähän vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti