Elämä on pehmeämpää villasukat jalassa.

Elämä on pehmeämpää villasukat jalassa.

torstai 3. marraskuuta 2016

Paksut kirjoneulesukat

En voinut mitään. Rakastuin.

Nimittäin tuohon Novitan uuteen hunaja-väriin! IHANA!!!

Sitä oli pakko päästä heti kokeilemaan sukkaan. Kuitenkin 7-Veljeksen pyörittely rupesi tympimään, joten valitsin langaksi Isoveljen. Pariksi hunajalle otin tumman maastonvihreän langan (olisi tuolle varmaankin joku virallinenkin nimi..).


Kuvioraidat syntyivät jälleen omasta päästä työn edetessä. Halusin yksinkertaista, mutta kiinnostavaa kuviota, jota olisi helppo tehdessä seurata. Joka raidasta piti myös tulla erilainen.


Kuten olen ehkä aikaisemmin kertonutkin, pidän yleensä tarkkoja muistiinpanoja sukan etenemisestä, jotta osaan tehdä sille parin täsmälleen samalla tavalla. Tässä kokeilin kuitenkin erilaista lähestymistapaa: tein molempia sukkia yhtä aikaa. Minulla oli kahdet 5 mm puikot, ja neuloin kumpaankin sukkaan 2 krs vuorotellen. Näin työ eteni vauhdilla, ja oli todella palkitsevaa, kun molemmat sukat valmistuivat yhtä aikaa! :)

Hunajanväristä Isoveikkaa kului tässä vajaa 2 kerää, ja maastonvihreää vajaan kerän verran. Sukkien koko on n. 39, ja varren pituus n.  40 cm. Varren ympärysmitta leveimmältä kohdalta mitattuna on n. 38 cm.

Nämä sukat olivat tilaustyö, mutta haluan ehdottomasti itsellenikin sukat tuossa hunajan värissä! Nyt on vaan kiirehdittävä joululahjojen kanssa.. ;) Haukkasin siinä kohtaa nimittäin melko ison palan. :D Joululahjoista saatte lukea luonnollisestikin sitten vasta joulujen välissä.. ;)

P.S. Facebooksivuillani (RomppuPomppu) on meneillään arvonta marraskuun loppuun asti! Käykäähän tykkäilemässä. :) Ja mikäli haluat tilata joululahjaksi sukkia, lapasia, tai muita pehmeitä paketteja, teethän tilauksen viimeistään 30.11.! Näin pakettisi ehtii varmasti valmiiksi ja perille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti