Elämä on pehmeämpää villasukat jalassa.

Elämä on pehmeämpää villasukat jalassa.

keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Rakkauslap(a)set

Ystäväni meni kihloihin syksyllä, ja jotain minun näköistäni piti keksiä pariskunnalle kihlajaislahjaksi. Aikani mietittyäni muistin nähneeni kuvan jossain käsityölehdessä rakkauslapasista, ja halusin ehdottomasti tehdä heille sellaiset!




Molemmille on siis toiseen käteen oma lapanen, ja lisäksi on yksi yhteinen lapanen, johon molemmat laittavat kätensä, ja voivat pitää yhteisen lapasen sisällä toisiaan kädestä kiinni.



Totaalinen turhake, tiedän, mutta niin villi idea, että en voinut jättää sitä toteuttamatta! :D









Upotin näihin melkoisen kasan jämälankoja. Turkoosi on Dropsin Big Fabelia, ja muut värit ovat Novitan Isoveljeä. Puikkokoko oli 5 mm, ja lapasten malli ja kuviointi syntyivät siinä neuloessa. Yhteisen lapasen malli tuotti hieman päänvaivaa, koska halusin molemmille kuitenkin omat rannekkeet lapaseen, ja silmukoita tuli hurjan paljon rannekkeiden yhdistämisen jälkeen, mutta.. Päädyin lopulta kaventamaan keskellä rannekkeiden välissä molemmilla puolilla 2 silmukkaa aina yksivärisillä turkooseilla kerroksilla. Yhteinen lapanen näyttää siis siltä, kuin kaksi lapasta olisi sulautunut keskeltä yhteen.




Hieman näiden kanssa tuli kiire, joten yötöiksihän se meni, mutta.. Toivottavasti ilahduttivat lahjansaajia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti