Elämä on pehmeämpää villasukat jalassa.

Elämä on pehmeämpää villasukat jalassa.

sunnuntai 21. elokuuta 2016

Alpakkakynsikkäät

Olen melkoinen vilukissa. Minulla on aina sormet ja varpaat jäässä -- jopa kesähelteillä. Kaipaan siis jatkuvasti villasukkia, kämmekkäitä ja kynsikkäitä.

Postasin taannoin kuvia harmaista alpakkasäärystimistä. Silloin minulla jäi tuota alpakkalankaa yli, ja mietin, mitä siitä voisin tehdä. Rakastan tuota lankaa yli kaiken, se on ihan mielettömän pehmeää ja lämmintä, mutta silti sopivan ohutta. Halusin siitä ehdottomasti lämpöiset kynsikkäät itselleni.


Pidän näitä lähes aina töissä ollessani. Työpaikkani on vanha hirsirakennus, jossa on usein kesälläkin kylmä. Asiakkaat varmasti nauttivat siitä, kun pääsevät meille sisälle viileään, mutta meille työntekijöille kylmyys on välillä ongelma. Tässä siihen ratkaisu! :)


Fiilistelykuva juustokakkupalan kanssa. Sukatkin ovat omatekoiset, niistä tarinaa täällä.


Varret näissä ovat melko pitkät, lähes kyynärtaipeeseen asti. Tykkään kyllä pitää niitä hieman rutussa ja kasassa ranteessa. Malli on taas Garnstudion sivuilta.

Nämä olivat muuten todella mukavat tehdä, mutta sormien kanssa meinasi loppua kärsivällisyys. Poimitaan muutama hassu silmukka, neulotaan pari kerrosta, päätetään silmukat ja toistetaan sama... Mutta lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen ja käytössä nuo ovat ehdottoman hyvät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti