Elämä on pehmeämpää villasukat jalassa.

Elämä on pehmeämpää villasukat jalassa.

sunnuntai 28. elokuuta 2016

Kirjoneulesukat

Kyselin facebookissa, mitä voisin tehdä ensi talvena. Kaverini vastasi, että "Neulo mulle polvisukat!" En tietenkään malttanut odottaa talveen.. ;)

Vastasin kaverille, että tuo minulle langat, niin teen. Hän toi kaksi kerää Novitan 7-Veljestä, sinapinkeltaisen ja viininpunaisen. Sain vapaat kädet sukkien toteutukseen muuten.

Malli syntyi siinä sukkia tehdessä, ihan omasta päästä. Alusta alkaen oli selvää, että pitää olla sekä palmikoita, että kirjoneuletta. Tein siis joustinneuleosat palmikkoneuleena, ja varren kirjoneuleella. Terästä halusin yksinkertaisen, mutta siihenkin piti tottakai saada joku juju. Kärki on siis eri värinen, kuin muu terä.


Eilen olin töissä eräässä kesänpäätöstapahtumassa, ja tiesin näkeväni kaverini siellä. Otin sukat mukaan antaakseni ne hänelle, mutta loppujen lopuksi en varsinaisesti päässyt antamaan niitä hänelle. Minulla oli kiire työhommien kanssa, joten huikkasin vaan hänelle, mistä sukat löytyisivät. Kun sitten hetken päästä näin hänen kävelevän pihalla, huomasin, että sukat olivat jo hänen jalassaan.

Taisivat olla mieleiset? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti